Een multidisciplinair netwerk voor medische vrije beroepen.

Wat kan Medpoint voor u betekenen?

U bent arts, specialist of paramedicus

en wenst zelf met een aantal collega’s een groepspraktijk of medisch centrum te starten maar weet niet goed waar beginnen?

Medpoint specialiseert zich in het opstarten van groepspraktijken waarbij we voor een optimale samenwerking zorgen tussen de verschillende artsen en paramedici. Door alle niet medische zaken zoals administratie, poetsen, aanvullen van medisch materiaal, personeel, boekhouding en fiscaliteit, … op ons te nemen wordt u maximaal ontzorgd en kunt zich voor de volle 100% focussen op de opbouw van uw praktijk.

U bent specialist werkzaam in een ziekenhuis

en wenst uw consultaties en kleine ingrepen buiten het ziekenhuis te doen om zo uw financiële zelfstandigheid terug te winnen?

Meer en meer specialisten kiezen er voor om hun consultaties en kleine ingrepen buiten het ziekenhuis te doen. Naast het feit dat dit financieel de verstandige keuze is brengt het werken  in een multidisciplinair centrum nog andere voordelen met zich mee. De nabijheid van andere zorgverstrekkers zorgt er voor dat u makkelijker nieuwe patiënten over de vloer krijgt en dat u makkelijker kunt verwijzen.

Waarom Medpoint?

Medpoint bouwt aan geneeskunde van de toekomst. Onze visie is een geneeskunde waar patiënten makkelijk een arts /paramedicus kunnen bereiken die zich enkel met de patiënt hoeft bezig te houden. We doen dit door praktijkvormen te creëren waar verschillende disciplines samen zitten volgens onze ideologie van ontzorging.

Contacteer ons

Wil je wat meer info of kom je graag eens op bezoek?

Stuur ons een mailtje en we nemen spoedig terug contact met je op.