Medpoint Telesecretariaat

Telesecretariaat en agendabeheer voor medische beroepen.

Ons verhaal

“Vanuit mijn eigen praktijk weet ik hoe belangrijk telefonie is voor een arts, en ken ik als geen ander de diverse pijnpunten. Geen van de reeds bestaande oplossingen voldeden hier aan mijn verwachtingen. Dit was dan ook de voornaamste beweegreden om binnen ons medisch netwerk met een eigen telesecretariaat te starten waarbij we de focus leggen op een nauwe samenwerking tussen de artsen en medische secretaresses.”

Dr. Karel Anseeuw
Huisarts & bestuurder Medpoint

“Zeer goede ondersteuning van de praktijk, vriendelijk t.o.v. patiënten, grote meerwaarde voor de arts teneinde georganiseerd te kunnen werken (zowel grote tevredenheid van arts als patiënt). Ik wil alvast niet meer zonder werken. Altijd bereikbaarheid zonder teveel gestoord te worden tijdens de consultatie, waardoor rust bij zowel arts als patiënt. Zeer aangename manier van werken.”

Dr. Muriel Janssens

Voordelen

In-house medisch personeel

Ons telesecretariaat wordt bemand door onze eigen medisch secretaresses. Elk van hen heeft een diploma medisch secretariaat en heeft praktijkervaring in één van onze praktijken. Ze weten als geen ander hoe ze moeten omgaan met patiënten in alle mogelijke situaties.

Medpoint is tevens erkend als medisch telesecretariaat onder de Impulseo-regeling voor huisartsen.

Vast aanspreekpunt

Je krijgt vanaf dag één een persoonlijke relatiebeheerder bij wie je terecht kan voor al je vragen.
Of het nu gaat om een aanpassing in je online agenda of verandering van een telefoonboodschap,
bij deze persoon kan je voor alles terecht.

Automatisch lid van ons netwerk

Als je je aansluit bij het Medpoint Telesecretariaat maak je automatisch ook deel uit van ons netwerk. Dit wil zeggen dat je beroep kan doen op tal van partnerkortingen voor o.a. medische software, online agenda, telefonie, verzekeringen… .

“Sinds juli doen we beroep op Medpoint telesecretariaat, wat voor ons een echte verademing is. We worden niet meer gestoord tijdens de consultatie, onze agenda wordt goed bijgehouden en de vragen van de patiënten worden ons doorgegeven via het Slack-kanaal. Echt super dat we ons nu weer kunnen focussen op de patiënt die bij ons zit!”

Dr. Michaël Devos

Wij ondersteunen

Contacteer ons

Wil je wat meer info of ontvang je graag een offerte?

Stuur ons een mailtje en we nemen spoedig terug contact met je op.