Een multidisciplinair netwerk voor medische vrije beroepen.

Wat kan Medpoint voor u betekenen?

U bent arts, specialist of paramedicus

en wenst zich met uw praktijk aan te sluiten bij ons netwerk?

Als lid van ons netwerk behoudt u als praktijk uw autonomie maar kan u toch meegenieten van de vele voordelen die een multidisciplinaire groep te bieden heeft. U krijgt als lid toegang tot het volledige dienstenpakket maar heeft zelf de keuze van welke diensten u al dan niet gebruik maakt. Door uw niet-medische taken uit handen te geven kan u zich terug voor 100% focussen op uw patiënten en het uitoefenen van uw job.

U bent arts, specialist of paramedicus

en wenst de exploitatie van uw groepspraktijk of medisch centrum uit handen te geven?

Medpoint investeert zelf ook mee in eigen praktijken of medische centra. Hebt u een bloeiende groepspraktijk die u wenst over te dragen? Heeft u nog geen opvolger gevonden of heeft deze niet de middelen om alles op eigen houtje te financieren? Neem dan gerust even contact.

Waarom Medpoint?

Medpoint bouwt aan geneeskunde van de toekomst. Onze visie is een geneeskunde waar patiënten makkelijk een arts /paramedicus kunnen bereiken die zich enkel met de patiënt hoeft bezig te houden. We doen dit door praktijkvormen te creëren waar verschillende disciplines samen zitten volgens onze ideologie van ontzorging.

Contacteer ons

Wil je wat meer info of kom je graag eens op bezoek?

Stuur ons een mailtje en we nemen spoedig terug contact met je op.