Praktijk aansluiten

Wil je deel uitmaken van een multidisciplinair netwerk? Als netwerkpraktijk kan je bij ons genieten van tal van ondersteunende diensten die je praktijkvoering vergemakkelijken. Bekijk ons aanbod en voordelen.

Wat kan Medpoint
voor u betekenen?

Medpoint is een multidisciplinair netwerk voor medische vrije beroepen. Het netwerk heeft als doel om praktijken te ondersteunen en medici te ontzorgen van hun niet-medisch verplichtingen. Onze ondersteunende diensten zorgen ervoor dat onze medici zich kunnen focussen op hun werk en het welzijn van hun patiënten en anderzijds ook een betere work-life balans kunnen creëren.

Medpoint Sint-Truiden Inkomhal

Diensten
Medpoint

 • Telefonie en telesecretariaat

  Telefonie kan een grote belasting zijn op de dagelijkse werking van je praktijk. Ons secretariaat van in-house medisch secretaresses haalt deze last van je schouders. Klik hier voor meer info.
  Medpoint is tevens erkend als medisch telesecretariaat onder de Impulseo-regeling voor huisartsen.

 • Website en Social Media

  Een mooie website is het digitale uithangbord van je praktijk. Het is dan ook belangrijk dat hier de nodige aandacht aan besteed wordt.
  Ook je aanwezigheid op sociale media begint als praktijk stilaan een must te worden. Patiënten up-to-date houden via Google of Facebook speelt hierin een grote rol.

 • IT Support

  In de huidige digitale wereld is het essentieel dat de computer- en informaticasystemen probleemloos blijven werken. Indien een probleem zich voordoet zorgt Medpoint ervoor dat er minimale hinder ontstaat voor de werking van uw praktijk.

Voordelen
Medpoint

 • Community

  Ons netwerk maakt het voor jou gemakkelijk om multidisciplinaire samenwerkingen op te zetten met collega-medici. Via onze chat applicatie kan je elkaar eenvoudig contacteren en gedachten uitwisselen. Ook heb je direct toegang tot onze events, drinks, sportactiviteiten en nog veel meer.

 • Kortingen

  Geniet via ons netwerk van tal van partnerkortingen voor o.a. medisch materiaal, (medische) software, telefonie, verzekeringen… . Op deze manier is je jaarlijks lidmaatschap in een mum van tijd terugverdiend.

Medpoint Sint-Truiden Huisarts Kabinet

Contacteer ons

Zit je nog met vragen?

Neem gerust even contact.