Opstartbegeleiding

Een multidisciplinair netwerk voor medische vrije beroepen

Multidisciplinaire
samenwerkingen

Door het samenbrengen van een multidisciplinair team kunnen we een optimale organisatie van zorg en welzijn creëren. Hierdoor kan uw patiënt rekenen op een efficiëntere en kortere zorgcyclus.

 

Praktijk
inrichten

Wij bieden ondersteuning in het realiseren van praktijkruimtes die aan al uw noden voldoen. Onze specialisatie in dit type projecten maakt dat u kan rekenen op een totaaloplossing die rekening houdt met de fijngevoeligheden in uw branche en met wat u belangrijk vindt.

Branding &
communicatie

Door het creëren van een huisstijl voor uw praktijk zorgt u dat patiënten u online nog eenvoudiger kunnen terugvinden.

Een toegankelijke website en geïntegreerde agenda verbetert de communicatie met uw patiënten.

Opstart
Medische Centra

Of u nu een startende arts bent die een bloeiende multidisciplinaire praktijk wil uitbouwen, of een gevestigde arts die de voordelen van een groepspraktijk niet langer wil missen, Medpoint biedt ondersteuning voor de opstart van medische centra over heel Vlaanderen.

Waarom
Medpoint?

Medpoint bouwt aan geneeskunde van de toekomst. Onze visie is een geneeskunde waar patiënten makkelijk een arts /paramedicus kunnen bereiken die zich enkel met de patiënt hoeft bezig te houden.

We doen dit door praktijkvormen te creëren waar verschillende disciplines samen zitten volgens onze ideologie van ontzorging.

Medpoint Sint-Truiden Huisarts Kabinet

U bent arts, specialist of paramedicus

en wenst zelf met een aantal collega’s een groepspraktijk of medisch centrum te starten maar weet niet goed waar beginnen?

Medpoint specialiseert zich in het opstarten van groepspraktijken waarbij we voor een optimale samenwerking zorgen tussen de verschillende artsen en paramedici. Door alle niet medische zaken zoals administratie, poetsen, aanvullen van medisch materiaal, personeel, boekhouding en fiscaliteit, … op ons te nemen wordt u maximaal ontzorgd en kunt zich voor de volle 100% focussen op de opbouw van uw praktijk.

U bent specialist werkzaam in een ziekenhuis

en wenst uw consultaties en kleine ingrepen buiten het ziekenhuis te doen om zo uw financiële zelfstandigheid terug te winnen?

Meer en meer specialisten kiezen er voor om hun consultaties en kleine ingrepen buiten het ziekenhuis te doen. Naast het feit dat dit financieel de verstandige keuze is brengt het werken  in een multidisciplinair centrum nog andere voordelen met zich mee. De nabijheid van andere zorgverstrekkers zorgt er voor dat u makkelijker nieuwe patiënten over de vloer krijgt en dat u makkelijker kunt verwijzen.

Multidisciplinaire
Samenwerkingen

Een multidisciplinaire aanpak wint aan belangstelling om een optimale organisatie van zorg en welzijn te creëren. Als arts levert u integrale zorg aan uw patiënt, maar bent u beperkt in tijd per consultatie. Hierdoor is nauw samenwerken met andere disciplines wenselijk.

Door het combineren van verschillende disciplines kan uw patiënt rekenen op een efficiëntere en kortere zorgcyclus en krijgt u een 360°-benadering van uw patiënt.

Praktijk
Inrichten

Uw praktijk dient niet alleen mooi te zijn, maar moet ook voor u werken. Door u te ondersteunen in het realiseren van praktijkruimtes die aan al uw noden voldoen, zorgen wij voor een plaatje wat visueel klopt en logisch in elkaar zit.

Dankzij onze specialisatie en ervaring in medische co-working praktijken, kan u rekenen op een totaaloplossing die rekening houdt met de fijngevoeligheden in uw branche en met wat u belangrijk vindt.

Ingenieur-Architect Valerie Cesar

Branding & communicatie
Van uw praktijk

Nog geen logo en huisstijl voor uw praktijk? Ontbreekt nog een website voor de communicatie met uw patiënten? Zorg dat patiënten u online eenvoudig kunnen terugvinden.

Dankzij een geïntegreerde agenda kunnen ze zelf hun afspraak
inboeken op een moment dat voor hun past. Zo loopt uw agenda
vol zonder storende telefoontjes tijdens de consultaties.

Opstart
Medische centra

Of u nu een startende arts bent die in snel tempo een bloeiende multidisciplinaire praktijk wil uitbouwen, of een gevestigde arts die de voordelen van een groepspraktijk niet langer wil missen, Medpoint biedt de ondersteuning die u zoekt voor de opstart van medische centra over heel Vlaanderen.

Heeft u al een pand wat u graag wil omvormen tot een multidisciplinaire praktijk of wenst u ondersteuning in uw zoektocht naar een geschikte praktijk? Wij ontzorgen u graag.

Contacteer ons

Zit je nog met vragen?

Neem gerust even contact.