Doe beroep op het
Medpoint Medisch Telesecretariaat

Dr. Karel AnseeuwHuisarts & bestuurder Medpoint
Read More
“Vanuit mijn eigen praktijk weet ik hoe belangrijk telefonie is voor een arts, en ken ik als geen ander de diverse pijnpunten. Geen van de reeds bestaande oplossingen voldeden hier aan mijn verwachtingen. Dit was dan ook de voornaamste beweegreden om binnen ons medisch netwerk met een eigen telesecretariaat te starten waarbij we de focus leggen op een nauwe samenwerking tussen de artsen en medische secretaresses.”

Voordelen
Medisch Telesecretariaat

Door het uitbesteden van uw telefonie, kan u zich terug focussen op de zorg voor uw patiënten en uw work-life balans beter in evenwicht houden.

Doordat u weet dat uw patiënten telefonisch correct geïnformeerd worden, kan u zich zorgeloos toeleggen op uw consultaties of huisbezoeken zonder onderbroken te worden door oproepen. Dit versterkt het contact met de patiënt die voor u zit.

Door het delen van een telesecretariaat kan u rekenen op een uitstekende service tegen de fractie van de prijs die het u zou kosten als u zelf een medisch secretaresse in loondienst neemt.

Onze medische secretaresses zijn ervaren met de verschillende online agendasystemen. Dit maakt dat u uw huidige online agenda kan blijven behouden.

U kiest zelf op welke manier u wenst dat uw telefonie beheerd wordt. Zo kiest u onder andere de uren waarop onze medisch secretaresses uw oproepen beantwoorden, maar ook de acties die u al dan niet in eigen beheer wil houden.

Ook op de momenten dat het telesecretariaat niet bemand is, kunnen uw patiënten rekenen op correcte informatie. Dit door het voorzien van telefonische boodschappen waarmee uw patiënten op de hoogte gehouden worden van verlofdagen, belmomenten en andere nuttige info.

Voordelen Medpoint
Telesecretariaat

Als arts staat u op vlot in contact met onze medisch secretaresses door het gebruik van een toegankelijke chatfunctie. Zo kan u kort op de bal spelen bij vragen of meldingen.

Ons telesecretariaat wordt bemand door onze eigen medische secretaresses die professioneel en patiëntvriendelijk te werk gaan. Hierdoor kan u rekenen op een vlotte dienstverlening voor zowel uzelf als uw patiënt.

Binnen ons telesecretariaat krijgt u een vast aanspreekpunt toegewezen. Zo kan er vlot gehandeld worden waar nodig en bespaart u kostbare tijd.

Indien u aansluit bij ons telesecretariaat, wordt u ook automatisch lid van ons netwerk. Hierdoor kan u genieten van tal van ondersteunende diensten die uw praktijkvoering vergemakkelijken.

Wanneer u interesse heeft in ons telesecretariaat, dan kan u beroep doen op een gratis testdag. Zo heeft u de kans om onze werking in de diepte te leren kennen.

Medpoint Team

Vlora

Telesecetariaat 

Lena

Telesecetariaat 

Ondersteunende agenda's

Staat de agenda die u gebruikt er niet tussen? Neem contact op, de kans is groot dat wij ook uw agenda ondersteunen.

Contacteer ons

Zit je nog met vragen?

Neem gerust even contact op.

    Via bovenstaand formulier komt jouw vraag het snelst bij de juiste persoon binnen Medpoint Group terecht.

    Mail of bel je toch liever? Gebruik dan onderstaande contactgegevens: