Logo & huisstijl
Van uw praktijk

Een professionele look en een herkenbare stijl zorgen voor een ijzersterke brand identity. Het wekt vertrouwen en straalt het juiste gevoel uit zodat uw klanten dadelijk merken dat ze op de juiste plek zijn. We werken uw logo uit, dat zegt wat je doet en toont wat je belooft. We creëren een kleurenpalet en typografie die het juiste gevoel uitstralen. Een brochure die makkelijk leest en een website waarop klanten vinden wat ze zoeken.

Het digitale aspect
Van uw zaak

Heb je al een sterke website die volledig Googleproof is. Dat wil zeggen een hoge Google score, de juiste SEO en een sprankelend ontwerp dat de bezoeker handig naar de juiste plek wijst. Zorg dat je een website hebt die leads verzamelt en meetbare resultaten neerlegt. Je krijgt een stuk meer bezoekers op de website dan in je praktijk. Het is dus zeker belangrijk dat je online aanwezigheid er tiptop uitziet. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat je zelf ook wat kan aanpassen hier en daar, zodat je hem steeds eenvoudig en snel up to date kan houden.
Liever wat hulp? Geef ons een seintje!

Laat uw patiënten
online een afspraak maken

Zorg dat patiënten u online eenvoudig kunnen terugvinden. Dankzij een geïntegreerde agenda kunnen ze zelf hun afspraak inboeken op een moment dat voor hun past. Zo loopt uw agenda vol zonder storende telefoontjes tijdens de consultaties.

Professionaliteit
wekt vertrouwen

Uw praktijk ziet er klinisch, proper en professioneel uit. De kans is groot dat uw patiënten uw praktijk eerst online vinden. Het is dus erg belangrijk dat uw eerste indruk ook online in een mooi jasje zit.

Contacteer ons

Zit je nog met vragen?

Neem gerust even contact.

Laat zien
wat je doet

In onze fotostudio creëren wij impactvolle beelden. Onze afdeling webdesign creëert responsive websites, houdt je klanten in contact met je bedrijf via leuke informatieve direct e-mailings en voedt jouw sociale media feed met creatieve content. Omdat we het hele internet niet in ons eentje kunnen beautifyen geven wij ook opleidingen in fotografie en beeldbewerking.

Zorg dat je
gevonden wordt

Door uw website google proof te maken kom je automatisch op het juiste moment bovenaan de zoekresultaten te staan. Ook zonder advertenties. Hiervoor moet je website licht en snel zijn, de juiste keywords bevatten én de juiste informatie weergeven op de juiste plaats.