Praktijk Bogaert-Baert
Nieuwerkerken

Maak een afspraak

of telefonisch via

Wie zijn we

Dr. Olivier Bogaert en Dr. Barbara Baert hebben allebei een opleiding tot basisarts aan de KULeuven, met een specialisatie van huisarts. Ze hebben kennis van de ziektes zowel bij kinderen, ouderen, mannen en vrouwen. Bijkomend hebben ze ook allebei een diploma voor het afnemen van EKG (cardiogram) en spirometrie (longfunctietest). Ze zijn ook beiden geïnteresseerd in reisgeneeskunde.

Ook zijn ze aangesloten bij de Federale Politie en Departement Defensie (leger).

Dr. Bogaert heeft een bijkomende opleiding gevolgd als sportarts. Ook voor een spirometrie (longfunctietest) kunt u bij hem terecht. Voor de rest heeft hij een brede interesse in zowel kinderen, volwassenen als ouderen.

Dr. Baert heeft een opleiding gevolgd als Kind en Gezin arts, dus voor vaccinaties bij kindjes en om ze te meten en wegen, bent u altijd welkom. Ook is zij geïnteresseerd in gynaecologie en zwangerschapsopvolging. Een uitstrijkje moet bij een seksueel actieve vrouw om de 3 jaar gebeuren, en daarvoor kunt u ook bij haar terecht.

DOKTER VAN WACHT

Wave

Voor dringende zaken kan je altijd terecht bij de dokter van wacht via het nummer 089/59 00 59.

Woon je buiten Nieuwerkerken, dan vindt je het nummer van de dokter van wacht via Mediwacht.

HUISBEZOEKEN

Wave

Huisbezoeken doen we enkel voor mensen die zich niet kunnen verplaatsen. Indien dit het geval is, kunt u vóór 10u een huisbezoek aanvragen op het nummer:
011/76 02 38

BETAALMETHODES

Wave

Het is in de praktijk mogelijk om te beatalen met Bancontact of Payconic.

CONTACT INFO

  • Tramstatiestraat 16,
    3850 Nieuwerkerken

  • 011/76 02 38

OPENINGSUREN

Maandag t.e.m. Vrijdag8:00 – 10:30
13:00 – 15:30
17:00 – 19:00